Bootcamp

Bootcamp Training: Word mentaal en fysiek sterker met AWA Outdoor Sports

De AWA Outdoor Bootcamp training is ontworpen om je mentaal en fysiek sterker te maken, niet om je af te breken. Onze opbouw varieert van beginner tot gevorderd, waarbij je rangen verdient naarmate je beter wordt. AWA Outdoor Sports & Training biedt deze ultieme workout aan in Enschede en Almelo.

Private Bootcamp

Tijdens de pre-round word je voorbereid op de uitdagingen van bootcamp. Je leert omgaan met belasting, de oefeningen perfect uitvoeren en veilig trainen. We richten ons op zowel het boven- als onderlichaam, conditie, spieren, bewegingsanalyse en correcte uitvoering.

Soldier Bootcamp

Bij Soldier Bootcamp zijn de basisoefeningen bekend en worden goed uitgevoerd. Je gaat nu in een hoger tempo werken, met meer sprint- en loopwerk, ademhaling, behendigheid, lenigheid, herhalingen en power.

Corporal Bootcamp

Bij Corporal Bootcamp ligt het zwaardere werk op je te wachten. We leven minder met je mee en dagen je uit om je grenzen te verleggen.

Voorwaarden

Deelnemers moeten de voorafgaande rangen met goed gevolg doorlopen hebben om blessureleed te beperken en veiligheid te waarborgen.

Ben je geïnteresseerd? Maak vrijblijvend kennis met ons of neem deel aan een gratis proefles. We kijken ernaar uit om samen te sporten.

Bootcamp trainingen worden aangeboden in Enschede en Almelo, op verschillende locaties en tijden. Bekijk ons actuele overzicht van trainingsmogelijkheden hier.