Programma’s

FAT2BURN - HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Bij AWA-Outdoor hebben we de perfecte oplossing voor jou – het Fat 2 Burn-programma. In slechts 35 dagen behoud je je spieren en verbrand je vet, waardoor je het beste van beide werelden bereikt.

Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen kijken naar het fysieke aspect. Ons programma begint met het herstellen van je stofwisselingspatroon, zodat je lichaam weer optimaal functioneert. Vervolgens begeleiden we je naar een levensstijl die je gemakkelijk kunt volhouden, zonder dat vervelende hongergevoel. Geen jojo-effect meer, en geen behoefte meer aan nieuwe dieetboeken.

Bij AWA-Outdoor geloven we in maatwerk – ons advies is volledig afgestemd op jou en jouw unieke levensstijl. We zijn jouw persoonlijke trainers in Enschede en Almelo en we staan klaar om jou te helpen je doelen te bereiken.

Ben je klaar om het beste van beide werelden te ervaren? Sluit je dan aan bij AWA-Outdoor en ontdek hoe je op een gezonde en duurzame manier kunt leven.

Perifit Clinic (3 mnd)

BEKKENBODEM PROBLEMEN.

Velen kampen met deze klachten, na de zwangerschap, of andere core en bekken problemen.

Bij AWA-Outdoor hebben we misschien de oplossing voor jou – na een intake / anamnese gesprek. Weet je of en hoe we je kunnen helpen.

Bekken bodem trainingstraject. Ontdek je eigen kunnen tijdens deze intensieve clinic.(2-3x per week 10 min. trainen) We helpen je met onze trainingsmodule en ons trainingsadvies. De Perifit in te zetten, om klachten te laten verdwijnen, of te verminderen. Informeer eens naar onze resultaten, over bv. alleen al urine verlies klachten verminderen of laten verdwijnen. 

Bij AWA-Outdoor geloven we in maatwerk – ons advies is volledig afgestemd op jou en jouw klachten. We zijn geen medici, maar weten wel veel van spieren trainen. 

Diverse Zorgtrajecten voor Jeugd: Ardennen heropvoeding, Verslavingshulp, Detoxen door Sport, Buiten schoolse activiteiten.

AWA Outdoor Sports & Training Center biedt diverse zorgtrajecten aan voor jongeren die een andere richting aan hun leven nodig hebben. Wij begrijpen dat dit gepaard gaat met de nodige uitdagingen, daarom werken we samen met verschillende zorginstanties om afgestemde en op maat gemaakte trajecten te creëren. Dit omvat bijvoorbeeld trajecten in de Ardennen voor heropvoeding van jongeren en programma’s voor verslavingshulp en ontgifting door middel van sporten.

Hoewel we sport als kern van onze aanpak hebben, gaat het ons ook om de sociale en emotionele ontwikkeling van de jongeren. Ons personeel staat bekend om hun sociale vaardigheden en we bieden een ruime omgeving waarin jongeren zichzelf kunnen zijn en zich kunnen concentreren op de ontwikkeling van hun vaardigheden en kennis. We richten ons op empowerment en willen de jongeren begeleiden om succesvolle, positieve veranderingen in hun leven te bereiken, zonder financiële beperkingen.

Bovendien verzorgen wij niet alleen trajecten voor jongeren buiten schooltijd, maar ook op scholen met onze diverse programma’s. Een traject is speciaal gericht op de sportieve en sociale ontwikkeling van jongeren en biedt begeleiding om hen meer kennis en inzicht te geven in wie ze zijn. Ook groepsgedrag komt aan bod om het individu te helpen in een sociale omgeving.

Ons doel is om jongeren te helpen op een effectieve, betaalbare en duurzame manier. Het draait om trajecten die echt werken en daadwerkelijk bijdragen aan positieve veranderingen in het leven van jongeren. iNSane IT is, aGility Moves, Hiking Resolves, zomaar enkele op maat trajecten, die we hebben ingericht.  

Bij AWA Outdoor Sports & Training Center richten we ons niet alleen op sport, maar op holistisch welzijn van jongeren. We zijn er trots op om samen te werken met verschillende partners om de beste zorgtrajecten voor jongeren te leveren.