Bodyrun

AWA Outdoor Sports & Training Center en BodyRun: de perfecte combinatie voor een gezond en sterk lichaam.

Ontdek onze full body trainingen, gericht op zowel spierversteviging als conditieverbetering. We starten met krachtoefeningen voor alle spiergroepen, gevolgd door een intensieve core-training. Daarna bouwen we op naar intervallopen van 12 minuten voor beginners en 24 minuten voor gevorderden. Dit alles op uw eigen niveau, binnen of buiten!

Gezond en Sterk lichaam

Met onze effectieve en leuke trainingsaanpak werkt u gestaag naar een gezonder en sterker lichaam. Stel je voor: geen hijgend de trap oplopen meer, en sneller herstellen van ziekte. Voorkom lichamelijke problemen door een uitgebalanceerde training.

Trainingsschema

We beginnen met een warming-up om het lichaam voor te bereiden. Vervolgens komen krachtoefeningen zoals twists, step-ups, lunges, squats en push-ups aan bod. Het beste deel? Je traint continu buiten, in weer en wind én op zonnige dagen.

Boost je immuunsysteem

Onze trainingen versterken niet alleen je lichaam, maar ook je immuunsysteem. Zelfs in de winter bieden we prachtige buitensportmogelijkheden. Meld je aan en ontdek the save way.

Gratis proefles!

Ervaar zelf de voordelen van onze interval ren- en looptraining. Verhoog je calorieverbranding tijdens en na de training, en verbeter je core met gerichte oefeningen. Onze ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgen voor veiligheid en de juiste technieken.

Verschillende locaties

BodyRun wordt wekelijks aangeboden op diverse locaties in Enschede en Almelo, op verschillende tijden. Bekijk hier ons actuele overzicht van trainingsmogelijkheden.

Aanmelden

Geïnteresseerd in BodyRun? Meld je aan en ontvang een gratis proefles bij jou in de buurt! We kijken ernaar uit om samen te sporten.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles