Sportdag

Locatie

In overleg

Tijdsduur

In overleg

Kosten

0 p.p.

Min. Groepsgrootte

15 personen

Beschrijving

Gezamenlijk plezier beleven: Teambuilding, behendigheid, creativiteit, samenwerken en vooral veel fun!

Door actief bezig te zijn, leren kinderen op een positieve en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Bovendien bevordert sporten hun sociale ontwikkeling. Een schoolsportdag biedt kinderen een laagdrempelige manier om kennis te maken met diverse sporten, met als doel hen een gezellige en sportieve dag te laten beleven. Voor uw organisatie is het een uitstekend middel om sport en beweging onder de aandacht te brengen en een perfecte gelegenheid om het schooljaar op een leuke manier te beginnen of af te sluiten.

Kennis van zaken en organisatie van activiteiten

AWA Outdoor is een sportorganisatiebureau met expertise in het creëren van onvergetelijke ervaringen. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij in staat om uw schoolsportdag tot een succes te maken. AWA Outdoor beschikt over een netwerk van gediplomeerde sportprofessionals die ervaring hebben met het organiseren van sportieve evenementen. Wij verzorgen het gehele traject, van ontwikkeling en communicatie tot uitvoering en evaluatie. Door veilige en verantwoorde sport- en bewegingsactiviteiten aan te bieden met een hoge mate van beleving, zorgen wij ervoor dat kinderen een onvergetelijke dag beleven.

Dit evenement is volledig op aanvraag, de kosten zijn nog nader te bepalen. Vul het contact formulier hiernaast in, of neem direct contact met ons op via telefoon: +316 539 036 64 of e-mail: info@awa-outdoor.nl

€ 0 p.p.
Gewenste datum *
Groepsgrootte
Totaal: €
0.00
Bedrijfsnaam (optioneel)
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Vragen, bijv. over locatie, tijd, verhuur