Events

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of sportdag? Ontdek de mogelijkheden bij AWA Outdoor Events!

Bent u op zoek naar een creatieve invulling voor uw bedrijfsuitje of schoolsportdag? Of wilt u liever een avondprogramma vol actie en avontuur? Bij AWA Outdoor Events is alles mogelijk en kunt u het zo uniek maken als u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een workshop mountainbiken, zeskamp of een Bootcamp Experience. Wij kunnen de meeste activiteiten op onze eigen locaties verzorgen, maar we kunnen ook naar u toe komen.

Bij AWA Outdoor Events zorgen we ervoor dat u de kans krijgt om de banden met uw medewerkers en/of relaties te versterken. Bent u op zoek naar een activiteit die meer begrip en betere samenwerking bevordert? Of wilt u werken aan teambuilding en effectievere communicatie binnen uw team? Ervaar het zelf en ontdek kanten van uw collega’s die u nog niet eerder had gezien.

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan unieke uitjes waarmee u een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat. U kiest, beleeft en geniet, terwijl wij de rest verzorgen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat u inspireren op de volgende pagina’s!