Events

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of sportdag? Ontdek de mogelijkheden bij AWA Outdoor Events!

Events

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of sportdag? Ontdek de mogelijkheden bij AWA Outdoor Events!

Bent u op zoek naar een creatieve invulling voor uw bedrijfsuitje of schoolsportdag? Of wilt u liever een avondprogramma vol actie en avontuur? Bij AWA Outdoor Events is alles mogelijk en kunt u het zo uniek maken als u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een workshop mountainbiken, zeskamp of een Bootcamp Experience. Wij kunnen de meeste activiteiten op onze eigen locaties verzorgen, maar we kunnen ook naar u toe komen.

Bij AWA Outdoor Events zorgen we ervoor dat u de kans krijgt om de banden met uw medewerkers en/of relaties te versterken. Bent u op zoek naar een activiteit die meer begrip en betere samenwerking bevordert? Of wilt u werken aan teambuilding en effectievere communicatie binnen uw team? Ervaar het zelf en ontdek kanten van uw collega’s die u nog niet eerder had gezien. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan unieke uitjes waarmee u een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat. U kiest, beleeft en geniet, terwijl wij de rest verzorgen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat u inspireren en vraag gratis informatie aan info@awa-outdoor.nl

KIES VOOR AWA

Expeditie AWA

Expeditie AWA: Beleef uw eigen avontuur geïnspireerd door Expeditie Robinson Laat u inspireren door het bekende spelprogramma Expeditie Robinson en ervaar spanning, sensatie en avontuur tijdens de Expeditie AWA. Met blote voeten in het zand en in de buitenlucht werkt u samen met uw team aan uitdagende opdrachten, groepsuitdagingen en beleeft u vooral veel plezier tijdens uw op maat gemaakte Expeditie AWA.

Het zandstrand langs de recreatieplassen in de Regio Twente vormt de perfecte locatie voor een optimale beleving van dit spannende en spectaculaire teambuilding uitje. Competitie, teambuilding en plezier staan centraal en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens de expeditie worden u en uw collega’s op de proef gesteld, waarbij de teamgeest en teamspirit voortdurend worden getest. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een spannende Hnale proef.

Bent u klaar om samen met uw team de uitdaging aan te gaan en uw eigen Expeditie AWA te beleven? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijk avontuur!

KIES VOOR AWA

Bootcamp Challenge

Bootcamp Challenge: Verleg uw grenzen en werk aan teambuilding Ontdek discipline, samenwerking, inzicht en tactische vaardigheden in onze uitdagende Bootcamp Challenge. Onze bootcamp is geïnspireerd op de trainingsmethode van het Amerikaanse leger, waarbij u met uw eigen lichaamsgewicht een leuke en intensieve training kunt ervaren. De focus ligt op het verbeteren van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.

Train uw lichaam en geest met onze unieke mix van oefeningen Deze training wordt extra leuk dankzij onze bootcampbaan, waar echte items worden gebruikt om een uitdagende mix van kracht- en conditieoefeningen te creëren. De Bootcamp Challenge traint verschillende spiergroepen en is uitstekend voor het verbeteren van uw conditie. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat de bootcamp toegankelijk is voor alle niveaus, zodat iedereen kan deelnemen en plezier kan beleven.

Wij kunnen de Bootcamp Challenge op onze eigen locaties verzorgen, maar we kunnen ook naar u toe komen. Bent u klaar om uw grenzen te verleggen en samen met uw team de uitdaging aan te gaan? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

KIES VOOR AWA

Teambattle Minigames

Versterk uw team met een inspirerend en actief bedrijfsuitje Wilt u uw collega’s beter leren kennen in een andere omgeving en tegelijkertijd werken aan teambuilding? Ons actieve bedrijfsuitje is de perfecte oplossing om het team dichter bij elkaar te brengen en de teamspirit te versterken.

Dit uitje duurt 2 uur en bestaat uit 6 verschillende activiteiten die in overleg worden vastgesteld, zodat ze op maat gemaakt zijn voor uw team. We zorgen ervoor dat de activiteiten zo zijn ingericht dat iedereen kan deelnemen en plezier kan beleven.

Investeer in uw team en kies voor een motiverend en energiek bedrijfsuitje dat de samenwerking en communicatie binnen het team zal verbeteren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en bereid u voor op een onvergetelijke ervaring die uw team weer scherp zal zetten!

KIES VOOR AWA