Workshops

Actieve Workshops: Ontdek de Wereld van Sport en Bewegen

Sporten en bewegen zijn niet alleen essentieel voor een goede gezondheid, maar dragen ook bij aan de motorische en sociale ontwikkeling en zijn vooral leuk om te doen! Onze actieve workshops bieden deelnemers de kans om op een speelse en toegankelijke manier kennis te maken met bijzondere activiteiten. Bij ons staat de beleving van de deelnemers altijd centraal.

Uw Partner in Sport en Bewegen: AWA Outdoor

AWA Outdoor verzorgt actieve workshops op diverse locaties voor zowel kleine als grote groepen. Wij creëren een complete ervaring waarbij beweging, plezier en kennis opdoen de kernwaarden zijn. Onze sportinstructeurs leren u in eenvoudige stappen de basistechnieken van diverse activiteiten. We houden altijd rekening met het beginniveau, de veiligheid en de wensen van de doelgroep. Bent u op zoek naar een unieke ervaring met collega’s, familie of vrienden? Dan bent u bij AWA Outdoor aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte arrangementen en denken graag creatief met u mee.

Diverse Workshopmogelijkheden bij AWA Outdoor

AWA Outdoor biedt een breed scala aan workshops, variërend van balsporten en racketsporten tot handboogschieten en graffiti workshops. Elke workshop heeft een minimum en maximum aantal deelnemers om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Het volledige activiteitenprogramma wordt vooraf met u besproken en afgestemd op uw wensen.

Ontdek de vele mogelijkheden die AWA Outdoor te bieden heeft en ervaar de wereld van sport en bewegen op een geheel nieuwe manier. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het plannen van uw onvergetelijke actieve workshop!